2 Replies Latest reply on Jul 3, 2007 4:30 AM by Newsgroup_User

    Please help, table issue!

    xslamx Level 1
      I sliced up a website homepage that I worked up in photoshop CS3 (which I just got, couldn't believe ImageReady wasn't in there!). I optimized some of the slices as gifs and others as jpegs, then I saved the images into a table. Everything worked fine until I opened it in Dreamweaver. Whenever I use the Dreamweaver "point to file" button to link an image to a page, it appears to break the table (the images also have a blue border around them). I have the table padding and spacing both set to 0. Do I have to use CSS or something to not have that blue border around the link images before I actually link them so it doesn't break the table? How would I do that? Thanks for your help, take care
        • 1. Re: Please help, table issue!
          Level 7
          The first thing - disable borders (in Property Inspector if <img>
          selected type 0 in border field)

          xslamx wrote:
          > I sliced up a website homepage that I worked up in photoshop CS3 (which I just
          > got, couldn't believe ImageReady wasn't in there!). I optimized some of the
          > slices as gifs and others as jpegs, then I saved the images into a table.
          > Everything worked fine until I opened it in Dreamweaver. Whenever I use the
          > Dreamweaver "point to file" button to link an image to a page, it appears to
          > break the table (the images also have a blue border around them). I have the
          > table padding and spacing both set to 0. Do I have to use CSS or something to
          > not have that blue border around the link images before I actually link them so
          > it doesn't break the table? How would I do that? Thanks for your help, take
          > care
          >
          • 2. Re: Please help, table issue!
            Level 7
            Use this CSS -

            img { border:none; }

            --
            Murray --- ICQ 71997575
            Adobe Community Expert
            (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
            ==================
            http://www.dreamweavermx-templates.com - Template Triage!
            http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
            http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
            http://www.macromedia.com/support/search/ - Macromedia (MM) Technotes
            ==================


            "xslamx" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
            news:f6cmci$f9g$1@forums.macromedia.com...
            >I sliced up a website homepage that I worked up in photoshop CS3 (which I
            >just
            > got, couldn't believe ImageReady wasn't in there!). I optimized some of
            > the
            > slices as gifs and others as jpegs, then I saved the images into a table.
            > Everything worked fine until I opened it in Dreamweaver. Whenever I use
            > the
            > Dreamweaver "point to file" button to link an image to a page, it appears
            > to
            > break the table (the images also have a blue border around them). I have
            > the
            > table padding and spacing both set to 0. Do I have to use CSS or
            > something to
            > not have that blue border around the link images before I actually link
            > them so
            > it doesn't break the table? How would I do that? Thanks for your help,
            > take
            > care
            >