1 Reply Latest reply on Mar 16, 2015 9:04 AM by kemp_calvin

    AE locks up on alt-tab

    kemp_calvin

      Hi folks,

       

      I've done a lot of googling, but can't seem to find an answer.  When I alt-tab away from After Effects and then come back, After Effects takes several seconds (5 - 10) before it will respond to anything.  This happens even with completely blank projects.  I've tried removing 3rd party plugins, but that doesn't seem to help.  I haven't tried uninstalling and reinstalling because I'm on an enterprise license and it's a huge pain for IT to come up and go through that whole process.  I'm hoping that there's something else going on before I try that.

       

      Has anyone experienced this before?

       

      Specs:

      late 2013 Mac Pro

      OS 10.10.2

      2.7 Ghz 12-Core Intel Xeon E5

      32 GB RAM

      AMD FirePro D700

       

      Running After Effects CC 2014.2 (13.2.0.49)

        • 1. Re: AE locks up on alt-tab
          kemp_calvin Level 1

          Update:

          Premiere started doing the same thing this morning.

           

          Spent an hour on the phone with Adobe support.  Tried a lot of things that didn't work, but one thing did.

           

          Documents/Adobe/Premiere Pro/8.0 (changed the name of this folder so Premiere had to rebuild)

           

          Users/[Username]/Library/Preferences/Adobe/After Effects/13.0 and 13.1 and 13.2 (changed the names of all these folder so Adobe had to rebuild)

           

          Seems to be working well now.