1 Reply Latest reply on Apr 26, 2006 12:35 PM by idellej

    Rollover Image Problems

    idellej
      I am experiencing random problems with my Rollover Images on the following page:
      http://thegreatdeluge.net/Built/About_Great_Deluge_Book.php

      I'm using Dreamweaver 8 on Mac OS X, testing with Safari, IE, and Netscape. For some reason, the set of six buttons next to the book image (Buy the Book, Excerpts, Reviews...etc) do not seem to be working with their rollovers when I roll over them. When I use the "Preview in Browser" feature in Dreamweaver, the rollovers work fine. But for some reason when I FTP the files to the server, the rollovers no longer work. I've also noticed that on the side menu (in blue) the Rollovers only work from the "Author" section and down, the "About The Book" section rollovers also are not functioning. Again, they work fine in the Preview, just not when actually live. They also work fine on another page: http://thegreatdeluge.net/Built/

      Any thoughts as to what might be causing this? I've looked over the code, but do not see anything that would effect it.

      Thanks for any help!
        • 1. Re: Rollover Image Problems
          idellej Level 1
          Fixed the problem. Apparently, the Dreamweaver generated "Image Name" names were causing the problem.

          I deleted all the rollovers, and re-inserted them using the "Insert Rollover Image" feature, and this time, I custom named the images. This seemed to fix the issue. I've not experienced this problem before, but for some reason, the Dreamweaver 8 default Image Names (Image1, Image2, Image3, etc) were causing the problem. Strange. But glad it's fixed!