1 Reply Latest reply on Jan 23, 2007 8:44 AM by Oddsy

    Help Needed

    KuPyyyy Level 1
      Well I have this :
      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

      <mx:Application xmlns:mx=" http://www.adobe.com/2006/mxml"
      width="100%" height="100%"
      initialize="srv.send()">

      <mx:HTTPService id="srv" url="data.xml"/>

      <mx:Model id="results">{srv.result.data.result}</mx:Model>

      <mx:ColumnChart id="chart" dataProvider="{results}" showDataTips="true" width="100%" height="100%" columnWidthRatio="0.9">

      <mx:horizontalAxis>
      <mx:CategoryAxis dataProvider="{results}" categoryField="month"/>
      </mx:horizontalAxis>

      <mx:series>
      <mx:Array>
      <mx:ColumnSeries yField="apple" name="Apple">
      <mx:fill>
      <mx:LinearGradient>
      <mx:entries>
      <mx:Array>
      <mx:GradientEntry color="#C6D5DD" ratio="0" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#336699" ratio="10" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#24496D" ratio="90" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#000000" ratio="100" alpha="100"/>
      </mx:Array>
      </mx:entries>
      </mx:LinearGradient>
      </mx:fill>
      </mx:ColumnSeries>

      <mx:ColumnSeries yField="orange" name="Orange">
      <mx:fill>
      <mx:LinearGradient>
      <mx:entries>
      <mx:Array>
      <mx:GradientEntry color="#D2F3C2" ratio="0" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#66CC33" ratio="10" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#5B9A40" ratio="90" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#000000" ratio="100" alpha="100"/>
      </mx:Array>
      </mx:entries>
      </mx:LinearGradient>
      </mx:fill>
      </mx:ColumnSeries>
      <mx:ColumnSeries yField="banana" name="Banana">
      <mx:fill>
      <mx:LinearGradient>
      <mx:entries>
      <mx:Array>
      <mx:GradientEntry color="#F5FFBB" ratio="0" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#FFCC33" ratio="10" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#CD9600" ratio="90" alpha="100"/>
      <mx:GradientEntry color="#97781D" ratio="100" alpha="100"/>
      </mx:Array>
      </mx:entries>
      </mx:LinearGradient>
      </mx:fill>
      </mx:ColumnSeries>
      </mx:Array>
      </mx:series>

      </mx:ColumnChart>

      </mx:Application>


      At it gives theese two problems :
      Type was not found or was not a compile-time constant: prototype. [Generated code (use -keep to save): Path: prototype-generated.as, Line: 156, Column: 14]
      1119: Access of possibly undefined property result through a reference with static type mx.rpc.http.mxml:HTTPService.

      So can someone tell me where is the problem ? I'll be very greatful :)