4 Replies Latest reply on Jan 26, 2017 8:16 AM by argus08

    Embed a video in RoboHelp HTML 10




      It seems a few people have asked questions similar to this but I haven't found a good answer. We create videos in Camtasia as MP4 files. We would like to insert the videos into RoboHelp 10. The output we are using is WebHelp and I need the videos to work in Chrome, Internet Explorer, and Firefox. I'm not HTML savvy, however one of the developers here helped me and we inserted this into the HTML:

      <video width="320" height="240" controls="">

        <source src="VIDEO_FILEPATH" type="video/mp4">

      Your browser does not support the video tag.



      And removed:

      <object data="VIDEO_FILEPATH.mp4"




        style="border: none;">

      <param name="src" value="Images/ConfiguringArcGISDesktopConnections.mp4"


      <param name="autoplay" value="false"  />

      <param name="autostart" value="false"  />

      <param name="ShowControls" value="1"  />

      <param name="controller" value="true"  />



      The output worked great in Chrome. In IE 10, the video didn't display at all. In Firefox the audio played but no video (although on the developer's machine it worked fine).


      I have TCS Suite 4 on my laptop and have never really used Captivate. So it's possible I could convert MP4 in Captivate to another format if that will work.


      These files will be deployed on internal servers, not on the Internet.


      Any help would be greatly appreciated!