28 Replies Latest reply on Apr 7, 2015 12:28 PM by Anit_Kumar

    CF 11 Invalid Password for Administrator

    dagreen29 Level 1


      I am trying to install CF 11 on a  windows 2008 R2 Standard SP 1 server (This is a new server that does not have any websites on it yet). The initial install has no errors and ask if you want to finish the install by going to the administrator. I click ok. It goes to https://hostname/CFIDE/administrator/enter.cfm

       

      The webpage it goes to is titled "Configuration and Settings Migration Wizard" "

      ColdFusion has been successfully installed. This wizard will
      guide you through the remaining server configuration steps and, if applicable,
      migrate settings from a previous version of ColdFusion.

       

      To guarantee the security of your server, please enter your
      ColdFusion Administrator password. "

       

      I type in my password and it says it is invalid... I KNOW it is correct. I have uninstalled CF twice now with the same results. The page looks a bit odd though. The box is blue and the text is black. Making it hard to read. The test also looks to be pushed down a bit (Like an image would go there, but there isn't anything there other than the space) and there is another space on the left side as well.

       

      I have used IE and Chrome. Same problem.

       

      I checked to make sure JavaScript was enabled and it was...

       

      I have read about having it be a "trusted site". I did that. Didn't work.

       

      I read "

      Assume your website web.config file added additional mime types for file extensions .less and .ttf.

      • <staticContent>
      • <mimeMap fileExtension=".less" mimeType="text/plain" />
      •         <mimeMap fileExtension=".ttf" mimeType="text/plain" />
      • </staticContent>

      "

      I don't know where the web.config file is... So I don't know if this is a problem or not. Can someone tell me where I can find this. I searched in the ColdFusion11 Folder and didn't find it.

       

      I have never had this much trouble installing CF before.

       

      Can anyone help?

       

      Thank you in advance.

       

      Message was edited by: Dawn Green