2 Replies Latest reply on May 18, 2015 3:54 AM by victorm17975286

    sendDocument via SOAP not working for template docs

    victorm17975286

      Hi,

       

      I have a PDF document uploaded as Library Template, and I cannot send it to sign using SOAP v2 API (endpoint https://secure.echosign.com/services/EchoSignDocumentService20).

       

      The only parameters I fill are:

       

      • authKey
      • SenderInfo
        • email
        • password
        • userkey
      • DocumentCreationInfo
        • signatureType (ESIGN)
        • recipients (one recipient with only email specified)
        • FileInfos (one File with only libraryDocumentKey specified)

       

      And the response I got from the server is:

       

       

      (..)

      <HttpResponse><StatusCode>InternalServerError</StatusCode><StatusDescription>Internal Server Error</StatusDescription><WebHeaders><Strict-Transport-Security>max-age=31536000;</Strict-Trans port-Security><X-Robots-Tag>none</X-Robots-Tag><Connection>close</Connection><Transfer-Enc oding>chunked</Transfer-Encoding><Content-Type>text/xml;charset=UTF-8</Content-Type><Date> Thu, 14 May 2015 13:30:08 GMT</Date><P3P>CP="IDC DSP COR ADM DEVi TAIi PSA PSD IVAi IVDi CONi HIS OUR IND CNT"</P3P><Server>Apache</Server></WebHeaders></HttpResponse>

      (...)

      <soap:Fault><faultcode xmlns="">soap:Server</faultcode><faultstring xmlns="">apiActionId=4JE69MRXE5MX64X</faultstring></soap:Fault>

      (...)

       

       

      What am I doing wrong?