1 Reply Latest reply on Jun 9, 2015 4:22 PM by Zac Lam

    Premiere Pro is not recognizing my plugin

    subashk1980

      Hi,

       

        I am developing One Adobe Premiere Pro Exporter Plugin. Working version: Adobe Premiere Pro 2014.

       

      As per the Premiere Pro SDK document, I installed MSVC & Adobe Premiere Pro 2014 in One machine. I set all the environment variables and started my Exporter plugin development.

       

      My Final output has,

      Exporteri265.prm, + 2 x DLL files. In the PC where I developed the exporter, I copied Exporteri265.prm to C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2014\Plug-ins\Common

      and 2 x DLL files to C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2014\

      In My development PC(where it has MSVC + Premiere Pro 2014), all works fine. Premiere Pro is able to load the plugin.

       

      Recently we purchased one more license and installed in a Test PC (Only Premiere Pro, No MSVC). In this machine I copied the executable in the same way. But Premiere Pro is not loading my plugin.

      It gives one loading error (Log File).


      Loading C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2014\Plug-ins\Common\Exporteri265.prm

      Invalid registry entry found so the plugin will be loaded from disk.

      Loading from disk...

      The library could not be loaded.

       

      The same technique works fine in my development PC. But not in Test PC.

       

      I checked all the registry settings. HKEY_LOCAL_MACHINE. I also moved my .prm to C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore. Not working.

       

      Can somebody help me?? What is missing in my approach??

       

      Regards,

      Subash