1 Reply Latest reply on Jan 4, 2007 9:31 AM by Newsgroup_User

    flashvars not working with getURL

    Level 7
      Hi there.

      I am using flashvars to pull asp variables into my flash movie (Thanks Dan
      Mode for the info) but it's not working, just wondered if someone could have
      a quick check of the code I have.

      When I run the page in a browser I get a new page open with the following in
      the address field: http://localhost/testsite/undefined

      Regards, James Brown

      ---------

      ####On the movie clip in the swf I have####

      onClipEvent (mouseUp) {
      getURL(myVar, "_blank");
      }

      ####On the asp page I have####

      <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
      codebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0"
      width="250" height="120">
      <param name="movie" value="swf/download.swf" />
      <param name="quality" value="high" />
      <param name="flashvars"
      value="myVar=http://localhost/testsite/mypage.html" />
      <embed src="swf/download.swf" quality="high"
      pluginspage=" http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
      type="application/x-shockwave-flash" width="250" height="120"
      flashvars="myVar=http://localhost/testsite/mypage.html"></embed>
      </object>


        • 1. Re: flashvars not working with getURL  ##RESOLVED ##
          Level 7
          Hi.

          Resolved this, here's what I did in case anyone needs to know. Just replaced
          the AS on the movieclip from

          onClipEvent (mouseUp) {
          getURL(myVar, "_blank");
          }

          to

          onClipEvent (mouseUp) {
          getURL(_root.myVar, "_blank");
          }

          Cheers, JB.


          "James Brown" <tony@tonymead.co.uk> wrote in message
          news:enjc6d$56o$1@forums.macromedia.com...
          > Hi there.
          >
          > I am using flashvars to pull asp variables into my flash movie (Thanks Dan
          > Mode for the info) but it's not working, just wondered if someone could
          > have a quick check of the code I have.
          >
          > When I run the page in a browser I get a new page open with the following
          > in the address field: http://localhost/testsite/undefined
          >
          > Regards, James Brown
          >
          > ---------
          >
          > ####On the movie clip in the swf I have####
          >
          > onClipEvent (mouseUp) {
          > getURL(myVar, "_blank");
          > }
          >
          > ####On the asp page I have####
          >
          > <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
          > codebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0"
          > width="250" height="120">
          > <param name="movie" value="swf/download.swf" />
          > <param name="quality" value="high" />
          > <param name="flashvars"
          > value="myVar=http://localhost/testsite/mypage.html" />
          > <embed src="swf/download.swf" quality="high"
          > pluginspage=" http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
          > type="application/x-shockwave-flash" width="250" height="120"
          > flashvars="myVar=http://localhost/testsite/mypage.html"></embed>
          > </object>
          >
          >