1 Reply Latest reply on Jul 10, 2015 6:02 AM by grafikundso

    massive GPU lag - no system changes done

    grafikundso Level 1

      out of nowhere my GPU started to lag in lightroom CC like hell.

      it is not possible to move with the hand tool when zoomed in.

       

      no system changes, no driver changes, nothing new done here.

      graphic card is a MSI GTX 660 ti with 3GB ram - no overclocking done or such things....

       

      and yes it worked perfeclty for me.

      any ideas?

      thanks in advance

        • 1. Re: massive GPU lag - no system changes done
          grafikundso Level 1

          Lightroom version: CC 2015.1 [ 1025654 ]

          License: Creative Cloud

          Operating system: Windows 7 Business Edition

          Version: 6.1 [7601]

          Application architecture: x64

          System architecture: x64

          Logical processor count: 8

          Processor speed: 3,5 GHz

          Built-in memory: 16281,1 MB

          Real memory available to Lightroom: 16281,1 MB

          Real memory used by Lightroom: 1057,4 MB (6,4%)

          Virtual memory used by Lightroom: 1052,3 MB

          Memory cache size: 330,9 MB

          Maximum thread count used by Camera Raw: 4

          Camera Raw SIMD optimization: SSE2,AVX

          System DPI setting: 96 DPI

          Desktop composition enabled: Yes

          Displays: 1) 1920x1200, 2) 1600x1200

          Input types: Multitouch: No, Integrated touch: No, Integrated pen: No, External touch: No, External pen: No, Keyboard: No

           

           

          Graphics Processor Info:

          GeForce GTX 660 Ti/PCIe/SSE2

           

           

          Check OpenGL support: Passed

          Vendor: NVIDIA Corporation

          Version: 3.3.0 NVIDIA 353.30

          Renderer: GeForce GTX 660 Ti/PCIe/SSE2

          LanguageVersion: 3.30 NVIDIA via Cg compiler