5 Replies Latest reply on Jul 13, 2015 1:24 PM by Kombi_

    Issues since CC install

    Kombi_

      I updated or installed Adobe Creative Cloud 3.1.3.121 On the 7th. and since then I've had nothing but trouble with Lightroom CC.
      It freezes when switching to develop module, or trying to do just about anything.

       

      The last update I did to Lightroom was 6/17/2015. I had no issues using it until the change in CC.
      I have tried reinstalling CC

       

      I have tried disabling the graphics GPU (which also locks the program

       

      I have reinstalled my video drivers and confirmed they are up to date.

       

      All other programs including photoshop I have not had issues. Just Lightroom.

       

      Opening Lightroom 5.6 I can edit--- however I cannot edit images from my 7DII which I've taken all my recent images.

       

       

      I'm at a loss, any suggestions?

       

      Lightroom version: CC 2015.1 [ 1025654 ]

      License: Creative Cloud

      Operating system: Windows 8.1 Business Edition

      Version: 6.3 [9600]

      Application architecture: x64

      System architecture: x64

      Logical processor count: 12

      Processor speed: 3.3 GHz

      Built-in memory: 65437.6 MB

      Real memory available to Lightroom: 65437.6 MB

      Real memory used by Lightroom: 635.0 MB (0.9%)

      Virtual memory used by Lightroom: 620.7 MB

      Memory cache size: 251.5 MB

      Maximum thread count used by Camera Raw: 6

      Camera Raw SIMD optimization: SSE2,AVX,AVX2

      System DPI setting: 96 DPI

      Desktop composition enabled: Yes

      Displays: 1) 1920x1080, 2) 2560x1440

      Input types: Multitouch: No, Integrated touch: No, Integrated pen: Yes, External touch: No, External pen: Yes, Keyboard: No

       

      Graphics Processor Info:

      AMD Radeon R9 200 Series

       

      Check OpenGL support: Passed

      Vendor: ATI Technologies Inc.

      Version: 3.3.13397 Core Profile Context 15.200.1046.0

      Renderer: AMD Radeon R9 200 Series

      LanguageVersion: 4.40

       

      Installed Plugins:

      1) Behance

      2) Canon Tether Plugin

      3) Facebook

      4) Flickr

      5) Leica Tether Plugin

      6) Nikon Tether Plugin

      7) Perfect B&&W 9

      8) Perfect Effects 9

      9) Perfect Enhance 9

      10) Perfect Photo Suite 9

      11) Perfect Portrait 9

      12) Perfect Resize 9

       

       

      Config.lua flags: None

       

       

      Adapter #1: Vendor : 1002

        Device : 6810

        Subsystem : 4a11043

        Revision : 0

        Video Memory : 4075

      Adapter #2: Vendor : 1002

        Device : 6810

        Subsystem : 4a11043

        Revision : 0

        Video Memory : feb

      Adapter #3: Vendor : 1414

        Device : 8c

        Subsystem : 0

        Revision : 0

        Video Memory : 0

      AudioDeviceIOBlockSize: 1024

      AudioDeviceName: Speakers (2- High Definition Audio Device)

      AudioDeviceNumberOfChannels: 2

      AudioDeviceSampleRate: 44100

      Build: Uninitialized

      Direct2DEnabled: false

      GPUDevice: not available

      OGLEnabled: true