1 Reply Latest reply on Nov 26, 2006 3:31 PM by Newsgroup_User

    Problem with openingh URL from MovieClip

    qmadd
      I have a movieclip called Menu. Inside i have other three movie clips, mov1, mov2, mov3. I set for each one an action as follows: on(release) { getURL(" http://www.google.com","_self"). The problem is that the movie clip is not animated any more when i run the movie... it takes me to the right place when i click it, but the animation is gone, it's static now.
      What seems to be the problem?

      Thank you
        • 1. Re: Problem with openingh URL from MovieClip
          Level 7


          qmadd wrote:
          > I have a movieclip called Menu. Inside i have other three movie clips, mov1,
          > mov2, mov3. I set for each one an action as follows: on(release) {
          > getURL(" http://www.google.com","_self"). The problem is that the movie clip is
          > not animated any more when i run the movie... it takes me to the right place
          > when i click it, but the animation is gone, it's static now.
          > What seems to be the problem?

          Could be collision of multiple HITs. If you place movie clip inside movie clip and give
          the main clip button handler (on release), all the other movie clips with button handler
          within that clip will automatically be canceled out because flash can't have HIT colliding
          with each other. You need to redo the concept to avoid having multiple buttons in
          such arrangement. Use HitTest for the main clip and button handlers for the rest within
          that clip.

          --
          Best Regards

          Urami


          --


          <urami>
          If you want to mail me - DO NOT LAUGH AT MY ADDRESS
          </urami>