1 Reply Latest reply on Oct 10, 2015 7:47 AM by dajupe

    Internet Explorer 11 Issues - Anyone managed to get multiple compositions loading in IE11?

    Akehurstc Level 1

      I currently get the following error coming from the edge.6.0.0.min.js:

      SCRIPT5007: Unable to get property 'stage' of undefined or null reference

      File: edge.6.0.0.min.js, Line: 134, Column: 135

       

      Works fine in other browsers (even IE 10). Running out of ideas so all suggestions welcome!

       

      Using Edge Animate CC 2015 and various PCs / Virtual machines for testing

       

      I'm effectively calling the first edge element:

              // load collapsed

              AdobeEdge.loadComposition('collapsed', 'EDGE-collapsed', {

                  scaleToFit: "none",

                  centerStage: "none",

                  minW: "0px",

                  maxW: "undefined",

                  width: "300px",

                  height: "250px"

              }, {"dom":{}}, {"dom":{}});

       

      then a function to load the next section:

       

      // To expand

              window.expandVideoEnd = expandVideoEnd;

              function expandVideoEnd(){ 

       

                     AdobeEdge.loadComposition('expand', 'EDGE-expand', {

                          scaleToFit: "none",

                          centerStage: "none",

                          minW: "0px",

                          maxW: "undefined",

                          width: "500px",

                          height: "300px"

                      }, {"style":{"${symbolSelector}":{"isStage":"true","rect":["undefined","undefined","500px"," 300px"],"fill":["rgba(255,255,255,1)"]}},"dom":{}}, {"dom":{}});

                }

        • 1. Re: Internet Explorer 11 Issues - Anyone managed to get multiple compositions loading in IE11?
          dajupe Level 1

          Hi Akehurstc did you manage to get multiple animations working with bootstrap and are the actual

          stages responsive in dreamweaver (apart from ie as you mentioned)?

          I have had this problem for ages but for all browsers! It was when fluid grids were around instead

          of bootstrap. I'm about to start a site with bootstrap and I am hoping this issue has been

          overcome hence the questions. Please let us know.

          Here is a runtime fix I was shown, which is a little dated now (it worked in fluid grid however it still has issues)

           

          Bug. Can't put two Edge Animate animations on same page

          Scroll down to after modification dropbox-resolved. It does work however I have had animations still not loading and the like.

          I have posted this issue many times but I just get ignored now, even though it is an issue. All the best.