1 Reply Latest reply on Oct 16, 2015 1:50 PM by Chetna Srivastava

    Spacebar to pan doesn't work on first instance in develop - adjustment brush module (2015.2.1 - build 1046594)

    JPNova

      Hi,

       

      When I first go into the Spot removal or Adjustment brush tools while zoomed in, the Spacebar to pan the image doesn't work, I have to first use the tool once, then spacebar works to drag around, until I change tools again.

       

      Anyone else?

       

       

       

      Lightroom version: CC 2015.2.1 [ 1046594 ]

      License: Creative Cloud

      Operating system: Windows 10

      Version: 10.0

      Application architecture: x64

      System architecture: x64

      Logical processor count: 8

      Processor speed: 3.3 GHz

      Built-in memory: 8143.2 MB

      Real memory available to Lightroom: 8143.2 MB

      Real memory used by Lightroom: 1808.3 MB (22.2%)

      Virtual memory used by Lightroom: 3774.3 MB

      Memory cache size: 552.9 MB

      Maximum thread count used by Camera Raw: 8

      Camera Raw SIMD optimization: SSE2,AVX,AVX2

      System DPI setting: 96 DPI

      Desktop composition enabled: Yes

      Displays: 1) 1920x1200, 2) 1920x1200

      Input types: Multitouch: No, Integrated touch: No, Integrated pen: No, External touch: No, External pen: No, Keyboard: No

       

       

      Graphics Processor Info:

      GeForce GT 635/PCIe/SSE2

       

       

      Check OpenGL support: Passed

      Vendor: NVIDIA Corporation

      Version: 3.3.0 NVIDIA 353.62

      Renderer: GeForce GT 635/PCIe/SSE2

      LanguageVersion: 3.30 NVIDIA via Cg compiler

       

       

       

       

      Application folder: C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom

      Library Path: C:\Users\jasonjmp\Pictures\Lightroom\Lightroom Catalog.lrcat

      Settings Folder: C:\Users\jasonjmp\AppData\Roaming\Adobe\Lightroom

       

       

      Installed Plugins:

      1) jf Zenfolio

       

       

      Config.lua flags: None

       

       

      Adapter #1: Vendor : 10de

        Device : 1280

        Subsystem : 103210de

        Revision : a1

        Video Memory : 974

      Adapter #2: Vendor : 1414

        Device : 8c

        Subsystem : 0

        Revision : 0

        Video Memory : 0

      AudioDeviceIOBlockSize: 1024

      AudioDeviceName: Speakers (Realtek High Definition Audio)

      AudioDeviceNumberOfChannels: 2

      AudioDeviceSampleRate: 44100

      Build: Uninitialized

      Direct2DEnabled: false

      GPUDevice: not available

      OGLEnabled: true