1 Reply Latest reply on Oct 26, 2015 6:38 AM by jiml88834626

    java.lang.NullPointerException while packaging

    jiml88834626 Level 1

      There was an error occurred while I had been packaging my APK.

      My project is included an ANE. I rebuilt the ANE and the error occurred.

      The error I got as below:

      !ENTRY com.adobe.flexbuilder.project 4 43 2015-10-26 17:10:52.114

      !MESSAGE Error

      !STACK 0

      java.lang.NullPointerException

      at java.util.zip.ZipFile.getInputStream(Unknown Source)

      at com.adobe.air.apk.APKPackager.processExtensions(APKPackager.java:276)

      at com.adobe.air.ApplicationPackager.createPackage(ApplicationPackager.java:65)

      at com.adobe.flexbuilder.multisdk.apollo.export.AIRAPKPackager.createUsingPackager(AIRAPKPac kager.java:245)

      at com.adobe.flexbuilder.multisdk.apollo.export.AIRAPKPackager.create(AIRAPKPackager.java:57 5)

      at com.adobe.flexbuilder.multisdk.apollo.export.AIRAPKPackager.create(AIRAPKPackager.java:13 8)

      at com.adobe.flexide.multiplatform.android.exportrelease.AndroidExportReleaseHandler.createP ackage(AndroidExportReleaseHandler.java:354)

      at com.adobe.flexide.multiplatform.android.exportrelease.AndroidExportReleaseHandler.doPacka ge(AndroidExportReleaseHandler.java:258)

      at com.adobe.flashbuilder.project.multiplatform.ui.exportrelease.MultiPlatformExportReleaseV ersionManager.doExport(MultiPlatformExportReleaseVersionManager.java:317)

      at com.adobe.flexbuilder.exportimport.releaseversion.ui.ExportReleaseVersionWizard$1.run(Exp ortReleaseVersionWizard.java:221)

       

      The ADT cmd as below:

      "C:\Program Files\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7 (64 Bit)\sdks\17.0\bin\adt" -package -target ane speech.ane extension.xml -swc speech.swc -platform iPhone-ARM -C ios . -platform Android-ARM -C android . -platform default -C default .

       

      By the way, I use above command built the ANE and packaged my APK correctly before.

      Even I rebuilt the ANE use same command and  files before I had used, the error was still occurred.

       

      Could anybody give me suggestions how could I debug the issue?

       

       

      Jim