4 Replies Latest reply on Nov 3, 2015 9:10 PM by burnettejacobHSUSA

    Robohelp 2015 - The Page Cannot Be Found

    burnettejacobHSUSA

      I am trying to create a topic that links to a webpage in Robohelp 2015 using the responsive HTML5 output; however, whenever I view the output and select the topic, I get the error listed below the TOC Page Properties screenshot. The link works if I paste it into a browser, though. Can anyone help me understand what I'm doing wrong? I often do this in Robohelp 10.

       

      Additional info: I want this webpage to be displayed without opening in a separate window.

       

      Thanks in advance for your help!

       

         Where I'm pasting the web address

       

      ERROR

      The page cannot be found

      The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

      Please try the following:

      • Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
      • If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
      • Click the Back button to try another link.

      HTTP Error 404 - File or directory not found.
      Internet Information Services (IIS)


      Technical Information (for support personnel)
      • Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
      • Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.