0 Replies Latest reply on Oct 1, 2006 5:34 PM by KLOCO

    Validated page media won't plkay in Mozilla and Netscape

    KLOCO
      Hi;
      I have been having some problems with flash and different browsers. 1. I m using one of the work around codes for embedding swf files. This is the code:


      <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
      codebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,22,0"
      width="240" height="180">
      <param name="movie" value="258/show.swf" />
      <param name="quality" value="high" />
      <param name="bgcolor" value="#FFFFFF" />
      <!--[if !IE]> <-->
      <object data="flash.swf" width="240" height="180" type="application/x-shockwave-flash">
      <param name="quality" value="high" />
      <param name="bgcolor" value="#FFFFFF" />
      <param name="pluginurl" value=" http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
      </object>
      <!--> <![endif]-->
      </object>

      which play fine in IE. I have 4 pages that have swf files loaded. This same code with height and width changed to match the files works on only 2 of the pages in Mozilla and Netscape but all 4 work in IE. Curiously, the pages validate in the W3C Markup Validation Service. I have even tried the UFO which yields the same results.

      2. There seems to be a number of workaround for swf embed but are there any for flv files?

      3. I have a page with the first line:

      <%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%>
      Which doesn’t validate. It says %> is not allowed.

      Any help will be greatly appreciated. Thanks