5 Replies Latest reply on Dec 27, 2015 8:55 PM by Akash Sharma

    Lightroom sync not working

    dantu

      Hi

       

      the Lightroom sync for my id is not working. When I look at the diagnostic logs it says :

       

      • loginEvents:
        • 1:
          • timeAtStart: 2015-12-24T00:29:30.440
          • event: signInWithAccessAndRefreshTokenP
          • login:
            • status: data
            • timeResolved: 2015-12-24T00:29:30.676
            • message:
              • accessToken: <redacted>
              • catalogId: 5F788BFA-462F-4B4D-80DD-03CAA5DDD077.IMS
              • deviceToken: <redacted>
              • refreshToken: <redacted>
              • userId: E6C9317E542DEA1D0A4C98A5@AdobeID
          • ozLogin:
            • status: data
            • timeResolved: 2015-12-24T00:29:30.676
        • 2:
          • timeAtStart: 2015-12-24T00:29:30.626
          • event: signInWithAccessAndRefreshTokenP
      • modelData:
        • clientId: Lightroom2
        • deviceId: 825854c69ffe726627c0690b3179a18f6ce55eae214c58518d1bbbdae282c64c
        • languageCode: en
        • locale: en_en
        • machineName: <Name of my machine>
        • regionCode: en
        • scope: openid,AdobeID

       

       

      WF Sync Agent :: lightroom

      • hasProcessedOutbox: true
      • hasReconciledInbox: true
      • inboxDocs:
        • continueFrom: 23
      • isSyncingAutomaticallyB: true
      • killSwitch: false
      • perf:
        • changesReceivedPerCycle:
          • count: 0
        • changesSentPerCycle:
          • avg: 0.014705882352941
          • count: 68
          • max: 1
          • min: 0
          • total: 1
        • getChanges:
          • avg: 0.0056389528432711
          • count: 70
          • max: 0.065535631001694
          • min: 0.0021773400076199
          • total: 0.39472669902898
        • idle:
          • avg: 1.9471224924202
          • count: 69
          • max: 2.1092494600016
          • min: 0.088833510002587
          • total: 134.351451977
        • sendUpdates:
          • avg: 0.00063132040364209
          • count: 67
          • max: 0.0082615360006457
          • min: 0.00026287799119018
          • total: 0.04229846704402
      • receivedDocumentsSummary: (empty table)
      • recentErrors: (empty table)
      • syncStatusDoc:
        • _changeCounter: 21
        • _hash: b7086e2207a7061374cb6ca4bf912a6ebf3f4b4e
        • _id: syncPeer-lightroom
        • _slot: wfSyncAgent
        • continueFrom: 0
        • outboundContinueFrom: 15

      There is a syncing screen in the mobile but the sync doesnt go through even for a catalog for one photo.

       

      Can anyone help me understand why and how to fix it?

       

      Thank you

      Harsha