3 Replies Latest reply on Feb 3, 2009 1:15 PM by Captiv8r

    Silent install for Captivate 4

    makaveev
      Hello,
      I have tried to use the KB 325175 and apply the same command line used in Captivate 3 to the new Captivate 4:

      setup.exe /s /v"/qn SERIALNUMBER=\"xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx\" ALLUSERS=1 REBOOT=ReallySuppress"

      However, I got full user interface and it stopped on the screen asking me for the serial number. Is there a way to install Adobe Captivate 4 silently without any user interaction and what are the new command line switches?

      Thank you so much,
      Peter
        • 1. Re: Silent install for Captivate 4
          Captiv8r Adobe Community Professional & MVP
          Please don't post the same issue in more than a single forum category. This practice is called cross-posting and is spelled out in the Forum Posting Guidelines.

          Please direct any replies to the thread where the question first appeared. You may do so by clicking here
          • 2. Re: Silent install for Captivate 4
            makaveev Level 1
            I apologize.
            Since I have not received any reply in one day, I thought, I have posted in a wrong forum.
            Point taken. In future, which forum should be best for posting automatic deployment / distribution questions?
            • 3. Re: Silent install for Captivate 4
              Captiv8r Adobe Community Professional & MVP
              Hey there

              No need for apologies. We just like to keep the threads clean so that someone with an issue doesn't come looking and nobody is around to answer the question. They scan a few threads where others asked the same thing. But if most of the threads were just dangling threads asking the same question with no answer, they may grow frustrated and give up before finally finding the magickal thread where a reply that solved the issue was offered.

              Generally, most of the folks here are pretty good at picking up on a thread even if it's not really in what one may think is a proper category. Your issue may need to be sent to Adobe for an answer because Captivate 4 is so new. Maybe it's a bug we are seeing and it should work as it did in version 3. I dunno. Only Adobe can answer that.

              Perhaps try reporting it as an issue via the wish form?
              Click here to view the WishForm/Bug Reporting Form

              Cheers... Rick