3 Replies Latest reply on Feb 17, 2016 9:18 AM by cc42017226

    blue screen when i try to develop my raw pictures

    cc42017226

      i downloaded the trial versión of lightroom, and my raw pictures look like blue screen when i try to develop them. I can visualize them in the library, but not develop... I guess it has something to do with camera raw, but i have no idea how to solve it. May someone help?

      I'll tell you the information I found on the web:

      - In the list of cameras supported, it says i need -as minimun- the 5.4 version of Camera Raw plug-in, and at least 2.4 version of lightroom.

      - And the system info that appears in the trial version of lightroom is:

      Lightroom version: CC 2015.4 [ 1060496 ]

      License: Trial

      Operating system: Windows 10

      Version: 10.0

      Application architecture: x64

      System architecture: x64

      Logical processor count: 4

      Processor speed: 2,5 GHz

      Built-in memory: 8097,1 MB

      Real memory available to Lightroom: 8097,1 MB

      Real memory used by Lightroom: 658,2 MB (8,1%)

      Virtual memory used by Lightroom: 2411,3 MB

      Memory cache size: 3,5 MB

      Maximum thread count used by Camera Raw: 4

      Camera Raw SIMD optimization: SSE2,AVX,AVX2

      System DPI setting: 144 DPI (high DPI mode)

      Desktop composition enabled: Yes

      Displays: 1) 1920x1080

      Input types: Multitouch: Yes, Integrated touch: Yes, Integrated pen: Yes, External touch: No, External pen: No, Keyboard: Yes

       

       

      Graphics Processor Info:

      Intel(R) HD Graphics 520

       

       

      Check OpenGL support: Passed

      Vendor: Intel

      Version: 3.3.0 - Build 10.18.15.4279

      Renderer: Intel(R) HD Graphics 520

      LanguageVersion: 3.30 - Build 10.18.15.4279

       

       

       

       

      Application folder: C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom

      Library Path: C:\Users\Celina\Pictures\Lightroom\Lightroom Catalog.lrcat

      Settings Folder: C:\Users\Celina\AppData\Roaming\Adobe\Lightroom

       

       

      Installed Plugins:

      1) Canon Tether Plugin

      2) Facebook

      3) Flickr

      4) Leica Tether Plugin

      5) Nikon Tether Plugin

       

       

      Config.lua flags: None

       

       

      Adapter #1: Vendor : 8086

        Device : 1916

        Subsystem : 804e103c

        Revision : 7

        Video Memory : 128

      Adapter #2: Vendor : 1414

        Device : 8c

        Subsystem : 0

        Revision : 0

        Video Memory : 0

      AudioDeviceIOBlockSize: 1024

      AudioDeviceName: Speakers (Conexant SmartAudio HD)

      AudioDeviceNumberOfChannels: 2

      AudioDeviceSampleRate: 44100

      Build: LR5x102

      Direct2DEnabled: false

      GPUDevice: not available

      OGLEnabled: true