0 Replies Latest reply on Apr 20, 2006 9:16 AM by mxcdesigns

    Director + Flash + FLVs BUG

    mxcdesigns
      Hi.

      I know this happened to a few people already, but does anyone know how to fix this problem, a hack maybe?

      We have created a video loop in director, when you hit any key or move the mouse, director calls the FLA file, that's works fine.
      When you click on a btn things move -in to the screen and inside of that screen you see options to play some movies, when you click on the movies (FLV's) will load and it would work just fine. But if you go to another part of the website and come back to the one screen where you just seen the FLVs it won't play. If you come out of it and come back to it again that FLV loads it happends every other time... It seems that the FLV's won't reload through director properly, I tried setting a clear interval and it didn't work at all, is there anyway to get around this and can re-start the FLV's?........

      The other crazy thing is that SWF file will play flawless through a browser or a from the SWF player... but it goes wrong once it's placed in Director... Any thoughts on that anyone???

      here's the code used to call the FLVs

      var nc:NetConnection = new NetConnection();
      nc.connect(null);
      var ns:NetStream = new NetStream(nc);
      theVideo.attachVideo(ns);
      ns.play("Explosing_Boat_805-40_sm.flv"); //<<<< is that really the name of a movie????
      trace("movie var passed ok");
      ns.onStatus = function(infoObject) {

      if (infoObject.code == "NetStream.Play.Stop") {
      //send message to move to next video
      theVideo._alpha=0, 1;
      link = 2;
      play();
      trace("movie function passed ok");
      }
      };
      }

      Thank you!!!
      Mar~