2 Replies Latest reply on Apr 1, 2016 3:12 AM by Loic.Aigon

    scriptfile not found on Indesign Server when service is active

    bjornv79275462

      Hello,

       

      I'am having problems starting building job when indesign Server is started with a services.

      I using the SOAP interface to start jobs in Indesign Server but there a difference is execution when the server si started with a service or manual.

       

      If started with the service i'am getting the following error back on the SOAP call

       

      <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:IDSP="http://ns.adobe.com/InDesign/soap/"><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault><faultcode>SOAP-ENV:Server</faultcode><faultstring>The script file specified can not be found</faultstring><detail>None</detail></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envel ope>


      When I'am executing the same SOAP call and the server is started manual then everything works like it should

       

      <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:IDSP="http://ns.adobe.com/InDesign/soap/"><SOAP-ENV:Body><IDSP:RunScriptResponse><errorNumber>0</errorNumber><scriptResult/></IDSP :RunScriptResponse></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>


      Do I need to handle my path to the scriptfile different when using the service to start Indesing Server?

       

      Kind regards

      Bjorn