1 Reply Latest reply on Feb 17, 2009 7:16 PM by Newsgroup_User

    LinkButton fontFamily issue

    mmanring
      I am trying to use an embedded font with a LinkButton and cannot seem to get it to work. I have set up a CSS file as shown in the code below. Just to test it, I created a Text object and a LinkButton object in my application with the same text and this CSS file used. The text successfully gets this font but the LinkButton does not. Any ideas as to how I can get the LinkButton to utilize this embedded font?
        • 1. Re: LinkButton fontFamily issue
          Level 7

          "mmanring" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:gnfsph$3ao$1@forums.macromedia.com...
          >I am trying to use an embedded font with a LinkButton and cannot seem to
          >get it
          > to work. I have set up a CSS file as shown in the code below. Just to test
          > it,
          > I created a Text object and a LinkButton object in my application with the
          > same
          > text and this CSS file used. The text successfully gets this font but the
          > LinkButton does not. Any ideas as to how I can get the LinkButton to
          > utilize
          > this embedded font?
          >
          > /* CSS file */
          >
          > @font-face
          > {
          > fontFamily: blackadderitc;
          > src: url("fonts/blackadderitc.ttf");
          > }
          > LinkButton
          > {
          > fontFamily: blackadderitc;
          > }
          > Text
          > {
          > fontFamily: blackadderitc;
          > }

          http://www.magnoliamultimedia.com/flex_examples/Amys_Flex_FAQ.pdf

          Q17