4 Replies Latest reply on Aug 16, 2016 1:41 PM by dha2

    CF2016 install fail

    dha2 Level 1

      I have previously succeeded in installing CF2016 on a Win10 Apache24 setup but had to refresh Win10 after a disk failure & replacement.  Now when I go through the CF install process I get a message that there were errors, a number of which show up in the coldfusion-error.log.  My Apache server still runs .html files but the browser hangs on .cfm and produces a message "The connection was reset". 

       

      The coldfusion-error.log shows a number of entries as follows:

      Jul 17, 2016 9:08:46 PM org.apache.coyote.ajp.AjpMessage processHeader

      SEVERE: Invalid message received with signature 18245

      Followed later by multiple entries:

      Jul 17, 2016 10:24:06 PM org.apache.catalina.loader.WebappClassLoaderBase checkThreadLocalMapForLeaks

      SEVERE: The web application [ROOT] created a ThreadLocal with key of type [coldfusion.runtime.Cast$1] (value [coldfusion.runtime.Cast$1@27902ba2]) and a value of type [java.lang.Boolean] (value [true]) but failed to remove it when the web application was stopped. Threads are going to be renewed over time to try and avoid a probable memory leak.

       

      The Apache log shows the following error messages when the .cfm page is accessed which implies a memory issue:

      [Mon Jul 18 10:08:43.623178 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 9972:tid 620] AH00428: Parent: child process 13016 exited with status 3221225477 -- Restarting.

       

      The Apache config files look OK (i.e. similar to what was working before).  Not sure where else to look for clues??

        • 1. Re: CF2016 install fail
          abhjha Adobe Employee

          Hi Dale,

           

          Could you please recreate the connector using the ColdFusion2016\cfusion\runtime\bin\wsconfig.exe utility as administrator.

           

          Also, are you able to access the CF Admin page via apache?

          • 2. Re: CF2016 install fail
            dha2 Level 1

            Thanks for the ideas.  I had run the connector before but I did run the connector again and it shows that the web server is already configured for ColdFusion.

             

            I  cannot get to the CF admin page via Apache - not sure how I would do that in CF2016.  Is it not set up specifically to use the internal CF server code?   I can get to the admin page that way - the top line shows "Server: cfusion"

            • 3. Re: CF2016 install fail
              abhjha Adobe Employee

              Hi Dale,

               

              If the connector shows that the web server is already configured for ColdFusion, then you would have to remove the files manually or reinstall apache. You could also look for manual connector creation here

              • 4. Re: CF2016 install fail
                dha2 Level 1

                I checked the configuration several times and could not find any then wrong there.   I finally figured out that the problem was that httpd.exe was not running as 'administrator'.   When I stopped Apache and restarted it as admin then CF ran.   That was an ugly problem and consumed way too much effort to resolve.  Better error messages could have saved me a lot of time.