1 Reply Latest reply on Apr 26, 2006 11:10 AM by Newsgroup_User

    Problems updating files attached to template

    topaz40
      Ok, I am having a problem and have now pulled out all my hair out trying to figure this one out therefore here I am!
      I am having trouble updating my website files (which are all attached to a template). The "show log" window tells me that 7 files were examined but zero were updated. The thing is that this trouble only started this afternoon. Everything was working fine yesterday and this morning. What it is that I am missing here?
      Help?
        • 1. Re: Problems updating files attached to template
          Level 7
          Here are five ways to make changes not propagate from Template to child -

          1. Rename the Templates folder
          2. Move the Templates folder to some other folder level in the site other
          than root level
          3. Move a template out of the Templates folder.
          4. Make changes to an editable region of the template (which will not
          propagate)
          5. Corrupt the site cache so that the link between template and child page
          is broken

          The latter problem can be repaired by using SITE | Advanced > Recreate Site
          Cache, and the four others can be fixed by just not doing them. Have you
          done any of those?


          --
          Murray --- ICQ 71997575
          Adobe Community Expert
          (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
          ==================
          http://www.dreamweavermx-templates.com - Template Triage!
          http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
          http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
          http://www.macromedia.com/support/search/ - Macromedia (MM) Technotes
          ==================


          "topaz40" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:e2ocr9$84h$1@forums.macromedia.com...
          > Ok, I am having a problem and have now pulled out all my hair out trying
          > to
          > figure this one out therefore here I am!
          > I am having trouble updating my website files (which are all attached to a
          > template). The "show log" window tells me that 7 files were examined but
          > zero
          > were updated. The thing is that this trouble only started this afternoon.
          > Everything was working fine yesterday and this morning. What it is that I
          > am
          > missing here?
          > Help?
          >