2 Replies Latest reply on Oct 6, 2016 7:12 AM by Tulane.Dave

    Error updating Camera Raw CC

    Tulane.Dave Level 1

      I had a notification that Adobe Creative Cloud had an update for Camera Raw CC.

       

      I clicked the Update button and immediately got an error.

      Adobe CC error.JPG

      Clicking on More Information gets me the following text (the misspelling is in the error, not from me):

       

      Exit Code: 113

      -------------------------------------- Summary --------------------------------------

      - 2 fatal error(s), 0 error(s), 0 warnings(s)

       

      FATAL: Fatal Error '113' occurred while download

      FATAL: Error occured in install product workflow with error code 113

      ------------------------------------------------------------------------------------------

       

      After doing some Googling, I found the install log (install.log) located in C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe and found the following entries with today's date:

       

      10/06/16 07:43:27:929 | [INFO] |  | HDSetup | HDSetup | AppContext |  | HDSetup | 30104 | ************************* START Adobe Setup *************************

      10/06/16 07:43:27:969 | [INFO] |  | HDSetup | HDSetup | AppContext |  | HDSetup | 30104 | Adobe Setup Version: 3.8.0.310

      10/06/16 07:43:28:845 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 30008 | Inside hdpimCreateSession

      10/06/16 07:43:28:845 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 30008 | Entering into 'createHDPIMSession'

      10/06/16 07:43:28:871 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 30008 | new session '{D11B25DA-4032-4278-BB0E-42D714B6820D}' created

      10/06/16 07:43:28:871 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 30008 | Exiting hdpimCreateSession, new session ID is '{D11B25DA-4032-4278-BB0E-42D714B6820D}'

      10/06/16 07:43:28:877 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 30008 | Inside hdpimInstallProduct with request <DriverInfo><ProductInfo><SAPCode>ACR</SAPCode><CodexVersion>9.7</CodexVersion><Platform> win32</Platform><BuildVersion>9.7.0.112</BuildVersion></ProductInfo><RequestInfo><ClientWo rkingDirectory>C:\Users\coc\AppData\Local\Temp\{7510CC6D-EAB1-4BD9-9C20-FBA288E87106}</Cli entWorkingDirectory><InstallDir></InstallDir><PackageServiceURL>https://prod-rel-ffc-ccm.oobesaas.adobe.com/adobe-ffc-external/core/v2/applications</PackageServiceURL><x-api-key>CreativeCloud_v3_8</x-api-key><prefMigration>FALSE</prefMig ration><PreserveInstallData>true</PreserveInstallData><DeleteUserPreferences>false</Delete UserPreferences></RequestInfo></DriverInfo>

       

      10/06/16 07:43:28:878 | [INFO] |  | HDSetup | HDPIM | HDPIMSessionManager |  | HDPIM | 30008 | Exiting hdpimInstallProduct with status '0'

      10/06/16 07:43:29:694 | [ERROR] |  | HDSetup | HDSetup | PIMHelperInterface | PDMWorkflowManager |  | 30976 | Fatal error has occured. errotType = -40 extendedErrorCode = 502

      10/06/16 07:43:29:704 | [WARN] |  | HDSetup | HDSetup | PIMHelperInterface | PackageDownloadManager |  | 30436 | Manifest file could not be downloaded

      10/06/16 07:43:29:779 | [FATAL] |  | HDSetup | HDPIM | AppManifestDownloader |  | HDPIM | 30440 | Fatal Error '113' occurred while download

      10/06/16 07:43:29:779 | [FATAL] |  | HDSetup | HDPIM | WorkFlowManager |  | HDPIM | 30440 | Error occured in install product workflow with error code 113

      10/06/16 07:43:29:886 | [INFO] |  | HDSetup | HDSetup | AppContext |  | HDSetup | 29496 | Exit Code: 113

      -------------------------------------- Summary --------------------------------------

      - 2 fatal error(s), 0 error(s), 0 warnings(s)

       

       

      FATAL: Fatal Error '113' occurred while download

      FATAL: Error occured in install product workflow with error code 113

      -------------------------------------------------------------------------------------

       

      Again, the spelling errors ("errot" and "occured") are directly pasted from the log file.

       

      There is nothing wrong with my internet connectivity.  I am connected to a university LAN and have no issues.

       

      Help, please?

       

      System specs:

      Dell Optiplex 9020 w/32GB RAM, 1TB HDD

      Gigabit Ethernet

      Windows 7 Enterprise - 64bit (fully up-to-date)