2 Replies Latest reply on Nov 3, 2016 2:50 AM by rowisoft

    No error in log and no appx

    rowisoft

      Hi,

      I am trying to build my app (AppID: 2326570) for windows. I have set up the certificate and unlocked it but when I try to build the windows appx, the error button appears with the caption

      "Oh geez. Your build failed. Click the "Log" button above to view the compile log. If you need help diagnosing the issue, you can post to the support forum with your App ID (please do a search first)."

       

      Then I looked into the log but theres no error described:

      Build Date: 2016-11-02 10:07:05 +0000

      ================ Certificate 0 ================

      ================ Begin Nesting Level 1 ================

      Element 0:

      Serial Number: fc02c28faf4d3cb14dc6e51f0fbc2a9e

      Issuer: CN=xxx

      NotBefore: 10/31/2016 3:13 PM

      NotAfter: 12/31/2016 11:00 PM

      Subject: CN=xxx

      Signature matches Public Key

      Root Certificate: Subject matches Issuer

      Cert Hash(sha1): 36 75 b6 bb 16 fa 7f e4 60 6a a7 58 96 be 9b 8c d2 66 ae 15

      ---------------- End Nesting Level 1 ----------------

        Provider = Microsoft Strong Cryptographic Provider

      Signature test passed

      CertUtil: -dump command completed successfully.

      --------------------------------------------------------------------------------

      PLUGIN OUTPUT

      --------------------------------------------------------------------------------

      Fetching plugin "cordova-plugin-statusbar" via npm

      Installing "cordova-plugin-statusbar" at "2.2.0" for windows

      Fetching plugin "cordova-plugin-whitelist" via npm

      Installing "cordova-plugin-whitelist" at "1.3.0" for windows

      Fetching plugin "cordova-plugin-device" via npm

      Installing "cordova-plugin-device" at "1.1.3" for windows

      Certificate "xxx" added to store.

       

      CertUtil: -importPFX command completed successfully.

      My "Personal"

      Deleting Certificate 1: CN=xxx

      CertUtil: -delstore command completed successfully.

       

      Can anyone help me here? What am I doing wrong?

       

      Regards

      Robert Wismet