2 Replies Latest reply on Nov 17, 2016 10:30 AM by akame25283243

    C4D LITE Problem synchro camera after effect

    akame25283243

      Mon C4D Lite ne synchronise pas ma camera après un suivi camera dans after effect!!!

      J'ai tenté plusieurs méthode mais quand j'arrive dans le C4D avec mon document exporté il n'y a rien qui ce passe quand j'appuie sur play!

      Comment résoudre ce problème?

        • 1. Re: C4D LITE Problem synchro camera after effect
          Szalam Adobe Community Professional & MVP

          Please describe your workflow in more detail - pictures would be helpful.

           

          Also, please tell us all about your computer system. What version of After Effects are you using (down to the last version number)? What operating system?

          • 2. Re: C4D LITE Problem synchro camera after effect
            akame25283243 Level 1

            My computer is a Imac 27inch(5k) with 16g of Ram

            Processor3,2

            graf card: amd radeon( 2048Mo)

            system el capitan

            after effect cc 2017.

            C4D lite R16.

             

            i did the camera tracking then create the solide+create my camera.(i put the solide on the ground)

            Then i correctly export  C4d sequence

            i openened the C4d sequence in AE

            then i go to modify original.

            when i arrived in c4d i see the solide on the good place but nothing move when ibpush play!

            when i try to put the same camera on C4D, nothing happen too!!! This not the first time i try