1 Reply Latest reply on Jan 2, 2017 6:32 AM by kglad

    Old FLAs

    wrider

      So Just recently had to redo my PC. Had been using CS5 Flash Pro.

      Figured I would try the new Cloud flash builder.... Wow doesn't open FLAs.. !?!?!?!

      So wow.. I take a look at my old drive with my old OS on it..... WOW My flash cs5 folder is gone and is now called flash builder x.x .....

      So it not only installed it onto my PC but went onto a completely different drive and removed older version?? and placed it's self there also?!!?!?

       

      So I install CS6, Move class files etc ... these FLAs use some old remoting stuff from way back...

       

      But try as I might I can't publish any of them.
      All I get is this:

      mx\remoting\RsDataRange.as, Line 13The class or interface 'mx.data.DataRange' could not be loaded.
      mx\remoting\RsDataFetcher.as, Line 20The class or interface 'mx.data.PageableList' could not be loaded.
      mx\remoting\RsDataFetcher.as, Line 46The class or interface 'mx.data.DataRange' could not be loaded.
      mx\remoting\RsDataFetcher.as, Line 74The class or interface 'mx.data.PageableList' could not be loaded.
      mx\remoting\RecordSet.as, Line 35The class or interface 'mx.data.PageableList' could not be loaded.
      mx\remoting\RecordSet.as, Line 651The class or interface 'mx.data.DataRange' could not be loaded.
      mx\remoting\PendingCall.as, Line 75There is no class or package with the name 'mx.remoting.RecordSet' found in package 'mx.remoting'.
      mx\remoting\NetServiceProxyResponder.as, Line 41There is no class or package with the name 'mx.remoting.RecordSet' found in package 'mx.remoting'.
      Scene=Scene 1, layer=acts, frame=1, Line 48There is no class or package with the name 'mx.remoting' found in package 'mx'.

       

      Files are in path, I've put them in ALL the paths I can think of. Even input there path for AS2..

       

      calling them so:

      import mx.remoting.*;

      import mx.services.Log;

      import mx.rpc.*;

       

       

      Did I loose the right files because of the flash builder over write?? I need this to work .. I'm at a loss...