1 Reply Latest reply on Feb 22, 2017 5:50 AM by kulpreet singh

    No Playback/Crashes - New User, Windows 7

    oliviat29213921

      I decided to download a trial version of Adobe Premiere because I just switched from Mac to a custom-built Windows. Unfortunately, I have not been able to have the program work for me at all. It opens up fine, but when I import media all I get is a gray or white screen when I try to preview it. There's no audio when I scrub music files, and no video when I scrub on the preview/timeline. I've tried different file types (.mp4 and .wmv for example) but no luck.

       

      In addition to that, it crashes every time I try to quit out of it without fail. At this point, I'm wondering if it's something to do with my system requirements, and if so, if there's any suggestions on what I should try to change. Any help would be appreciated! My specs are below:

       

      Operating System

        Windows 7 Ultimate 64-bit

      CPU

        AMD FX-8320

        Vishera 32nm Technology

      RAM

        8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (9-9-9-24)

      Motherboard

        ASRock 970M Pro3 (CPUSocket)

      Graphics

        HP 23es (1920x1080@60Hz)

        4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (EVGA)

      Storage

        223GB TEAM L7 EVO SSD 240GB SATA Disk Device (SSD)

        465GB TOSHIBA DT01ACA050 SATA Disk Device (SATA)

      Optical Drives

        No optical disk drives detected

      Audio

        NVIDIA High Definition Audio