2 Replies Latest reply on Mar 21, 2017 10:41 AM by kristianphoto13

    Watermark stopped working

    kristianphoto13

      Hello,

      My watermark has been working fine for months and just stopped working today. I don't believe I have done anything differently for it to stop working?

      Thank you

        • 1. Re: Watermark stopped working
          Akash Sharma Adobe Employee

          Hi kristianphoto,

           

          Which version of Lightroom are you using?

          Please take a look at this discussion Watermark won't work on export ? and let us know if that helps.

           

          Regards,

          Akash

          1 person found this helpful
          • 2. Re: Watermark stopped working
            kristianphoto13 Level 1

            Akash,Thank u for getting back to me I accidentally trashed my watermark but was able to retrieve it. So all good.Thanks

             

             

            Sent from Yahoo Mail on Android

             

              On Tue, Mar 21, 2017 at 9:27 AM, Akash Sharma<forums_noreply@adobe.com> wrote:   

             

            Watermark stopped working

            created by Akash Sharma in Photoshop Lightroom - View the full discussion

            Hi kristianphoto,

             

             

             

            Which version of Lightroom are you using?

             

            Please take a look at this discussion Watermark won't work on export ? and let us know if that helps.

             

             

             

            Regards,

             

            Akash

             

            If the reply above answers your question, please take a moment to mark this answer as correct by visiting: https://forums.adobe.com/message/9405491#9405491 and clicking ‘Correct’ below the answer

             

            Replies to this message go to everyone subscribed to this thread, not directly to the person who posted the message. To post a reply, either reply to this email or visit the message page:

             

            Please note that the Adobe Forums do not accept email attachments. If you want to embed an image in your message please visit the thread in the forum and click the camera icon: https://forums.adobe.com/message/9405491#9405491

             

            To unsubscribe from this thread, please visit the message page at , click "Following" at the top right, & "Stop Following"

             

            Start a new discussion in Photoshop Lightroom by email or at Adobe Community

             

            For more information about maintaining your forum email notifications please go to https://forums.adobe.com/thread/1516624.

             

            This email was sent by Adobe Community because you are a registered user.

            You may unsubscribe instantly from Adobe Community, or adjust email frequency in your email preferences