1 Reply Latest reply on Aug 21, 2008 2:04 PM by Newsgroup_User

    Audio problem

    Level 7
      Hi,

      So, my client says the audio in the presentation I built them is getting
      louder and softer. Personally, I don't hear this, but I don't have
      supremely sharp ears (like a Vulcan!).

      Can someone take a listen and let me know how you hear it? And what could
      be causing it? How do I go about fixing it? I've got the compression
      settings at 32kbps stereo with the quality set to Best. My base file that
      the main one loads into is set differently. Would that alter anything?

      http://www.cybertechnique.com/centrifuge/ac_base.html

      Thanks!

      --KB


        • 1. Re: Audio problem -- additional info
          Level 7
          I just noticed that even though the audio settings are as I mentioned in
          Publish Settings, when I select the files where they exsist in the timeline
          they claim to be 44kHz stereo 16bit files. Is that what they were when I
          imported them? Is changing the Publish Settings output working against me?

          Thanks again,

          --KB


          "KrahnikBoi" <d0nj1@cybertechnique.com> wrote in message
          news:g8kkg7$5j0$1@forums.macromedia.com...
          > Hi,
          >
          > So, my client says the audio in the presentation I built them is getting
          > louder and softer. Personally, I don't hear this, but I don't have
          > supremely sharp ears (like a Vulcan!).
          >
          > Can someone take a listen and let me know how you hear it? And what could
          > be causing it? How do I go about fixing it? I've got the compression
          > settings at 32kbps stereo with the quality set to Best. My base file that
          > the main one loads into is set differently. Would that alter anything?
          >
          > http://www.cybertechnique.com/centrifuge/ac_base.html
          >
          > Thanks!
          >
          > --KB
          >