5 Replies Latest reply on May 12, 2017 1:04 PM by Steve Grisetti

    why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11

    刘小平l64375259

      I have been used the SD card 45MB/s to record my video and work well in Adobe Premiere Elements 11 for editing, recently i have used another SD card with 95MB/s to record my video,  it functions the video is normal but the sound signals disappeared, so can you tell me where is the peoblem!

      Thank you

        • 1. Re: why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11
          Steve Grisetti Adobe Community Professional

          What model of camcorder are you shooting your videos with? What is the format and resolution of this video?

           

          Are you copying your video to your computer's hard drive before you import it into your Premiere Elements project? You can not import the video from the SD card. It must be on your computer's hard drive.

          • 2. Re: why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11
            dhananjays36801738 Adobe Employee

            Hi 刘小平,

             

            Thanks for posting in Adobe forums.

            Could you please provide me the following information?

            - Are you using a Windows Machine or a Mac?

            - Have you updated Adobe Elements yet?

            - What is making model of your camera?

            - In which format does it record a video?

            - Are you importing videos directly from camera or indirectly via your machine?

            - When you import your video in Adobe Premiere Elements for editing, do you see audio waves in audio layer?

            - Is your video working fine while editing?

            - Are you facing this issue while exporting this video after editing?

             

            Thanks

            Regards

            Dhananjay

            2 people found this helpful
            • 3. Re: why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11
              刘小平l64375259 Level 1

              I have used my Panasonic HC- X929 camcorder to recorded my video (with SanDisk SD 45MB/S) to edit my video, it was AVCHD (MTS) video format; During my editing in the Adobe Premiere Elements 11,it had worked complete well with its sound and music, even with editing music and burned my Blue-ray Disc.

              Recently I have recorded my video with SanDisk SD 95MB/S, during the editing in the same software , the video (video 1) is normal but it has no sound signals in the video (sound 1) it remain blank!

              Now I am using Windows 7;

              all of the SanDisk SD 95MB/S data was first download to the PC videos base, from this videos base then shifted to the software for editing;

              During my editing video in Adobe Premiere Elements I did not see audio waves in audio layer;

              now I trying a test version Adobe Premiere Elements 15 editing, its occurred 2 problems:

              1. Video in SD 95MB/S -  video signals remain fine, but still no sound signals or audio waves

              2. Video in SD 45MB/S - video signals remain fine, it has audio waves but it cannot direct to the output PC speaker;

              yes, I am facing this issue while exporting this video after editing.

              Thank you for discussion and information

              • 4. Re: why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11
                刘小平l64375259 Level 1

                I have used my Panasonic HC- X929 camcorder to recorded my video (with SanDisk SD 45MB/S) to edit my video, it was AVCHD (MTS) video format; During my editing in the Adobe Premiere Elements 11,it had worked complete well with its sound and music, even with editing music and burned my Blue-ray Disc.

                Recently I have recorded my video with SanDisk SD 95MB/S, during the editing in the same software , the video (video 1) is normal but it has no sound signals in the video (sound 1) it remain blank!

                Now I am using Windows 7;

                all of the SanDisk SD 95MB/S data was first download to the PC videos base, from this videos base then shifted to the software for editing;

                During my editing video in Adobe Premiere Elements I did not see audio waves in audio layer;

                now I trying a test version Adobe Premiere Elements 15 editing, its occurred 2 problems:

                1. Video in SD 95MB/S -  video signals remain fine, but still no sound signals or audio waves

                2. Video in SD 45MB/S - video signals remain fine, it has audio waves but it cannot direct to the output PC speaker;

                yes, I am facing this issue while exporting this video after editing.

                Thank you for discussion and information

                • 5. Re: why the sound disappear after when it being fixed into abode premium elements 11
                  Steve Grisetti Adobe Community Professional

                  I'm sorry but I have no idea why you'd have problems editing AVCHD video in Premiere Elements 15.