0 Replies Latest reply on May 8, 2017 2:34 PM by charlottat68856088

  adobe digital editions problem

  charlottat68856088

   Hej.

    

   Det är så att när jag ska öppna en E-bok med Adobe Didital Editions så kommer det upp en ruta som säger: "Tillåter du att den här appen får göra ändringar på enheten?" Och då klickar jag på "ja", men då kommer ett nytt meddelande upp som säger: "Setup has detected an existing version of Adobe Digital Editions. Would you like to repair the existing installation?"

    

   Jag förstår helt enkelt inte varför jag inte kan öppna E-boken med Adobe Digital Editions och läsa boken på min dator. Jag har en laptop förresten, en HP Pavilion, inte en Mac. Och jag tror jag att jag har Windows 10 på datorn och att jag använder webbläsaren Microsoft Edge. Ska jag byta webbläsare så vet jag inte ens hur jag gör det, och jag förstår visserligen inte riktigt vad det skulle spela för någon roll vilken webbläsare jag har, men utifall att så tar jag med den här informationen.

    

   Jag har testat att starta om datorn, men samma problem uppstår ändå. Jag har även prövat med att avinstallera Adobe och ladda ner den på nytt, men med samma resultat.

    

   Om det finns någon där ute som kan hjälpa mig med det här problemet så vore jag jättetacksam! Jag måste ju få det här att fungera menar jag, för jag vill ju verkligen kunna ladda ned E-böcker till min dator och läsa dem.

    

   Tusen tack på förhand för hjälpen!

   Med vänliga hälsn. C