1 Reply Latest reply on May 4, 2017 3:18 PM by James R Green

    Data entered into table not submitted when "Repeat Settings" are set

    joell91868939 Level 1

      Hi,

      I'm creating an Address History Table. Trying to submit the rows of the address history table via the submitted XML.

      When I define the Table in an adaptive form, with one row, then I manually enter a "Street Number" into the table, the Data is submitted fine.

      "============================="

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><afData>
        <afUnboundData>
          <data/>
        </afUnboundData>
        <afBoundData>
          <data xmlns:xfa="http://www.xfa.org/schema/xfa-data/1.0/">
            <Addresses>
              <ResidentialAddresses>
                <ResidentialAddress xfa:dataNode="dataGroup">
      >>            <StreetNumber>11</StreetNumber>
                </ResidentialAddress>
              </ResidentialAddresses>
              <MailingAddress xfa:dataNode="dataGroup"/>
            </Addresses>
          </data>
        </afBoundData>
        <afSubmissionInfo>
          <lastFocusItem>guide[0].guide1[0].guideRootPanel[0].addressHistoryTable[0]</lastFocusItem >
          <computedMetaInfo/>
        </afSubmissionInfo>
      </afData>

      "==============================================="

      When I change the Row settings "Repeat Settings" to min: 1 max: 5, the data is no longer submitted.

      Q: Why do the repeat settings affect the submitted data?

      We need to be able to add rows to the table, representing address history.

      (Aside: we have the add working via JS: "firstRow.instanceManager.addInstance();")

      Any info would be appreciated

      Joel