3 Replies Latest reply on Jun 16, 2017 1:41 AM by sharoon23

    Connection to AEM during debug of component in Eclipse?

    BjornEricsson Level 1

      I'm working on a custom component that I will instantiate as an activity of one of our AEM Form processes. I want to test it as thourouloy as possible before I add it to the AEM forms process. My problem is that I get this error while testing. It comes when I try to run the last result.passivate() command. Is the AEM API supposed to connect to a running AEM forms instance when I test this? If so, where is that configured on my local PC? The weird thing is that I get no error when I passivate in the test-class.

       

      Error:

      2017-jun-15 09:39:27 com.adobe.idp.Document

      ALLVARLIG: DOCS001: Unexpected exception. While doing first time passivation for a document..

      com.adobe.idp.DocumentError: Failed to connect to LiveCycle server via RMI. Make sure that the server is running and accessible to this client.

       

      Code:

          public Document concat(final Document base, final Document addOn) throws IOException
          {
              InputStream isBase = base.getInputStream();
              String sBase = IOUtils.toString(isBase);
              InputStream isAddOn = addOn.getInputStream();
              String sAddOn = IOUtils.toString(isAddOn);
              
              String endLessBase =  sBase.substring(0,sBase.length()- 33); 
              String preparedAddOn = sAddOn.substring(60);
              
              String sResult = endLessBase.concat(preparedAddOn);
              
              InputStream isResult = IOUtils.toInputStream(sResult, "UTF-8");
              
              Document result = new Document(isResult);
              result.passivate();
              
              return result;
          }