1 Reply Latest reply on Jun 19, 2017 12:33 PM by johnrellis

    imported Pics don´t show in library module or recent import

    bluewiz

      Hi all,

       

      I recently have several issues with LR 5.7.

       

      When importing pics the are shown during the import, after import is finished they don´t show up in the respective folder or "recent import".

      However, they have been moved to the folder when looking in explorer but do not show up in LR library module.

       

      "Optimize catalogue" does not work ..."catalogue could not be optimized...."

       

      When making changes in the "development/tools module"/"developing tool" the sometimes are shown in the library preview, sometimes not.

      If exporting the picture as jpeg or transfering incl. LR rendering to PS  the changes ion LR are not incorporate.

      On transfering to PS incl. LR rendering the pic does not open in PS BUT is shwon as .tiff on the hard disk in the respectiev folder. LR rendering did not result in incorparating the changes made previously ion the LR "developing tool".

       

      What is responsible for these problems/bugs?

      What can I do about it?

       

      Thanks in advance,

       

      Hae

        • 1. Re: imported Pics don´t show in library module or recent import
          johnrellis Most Valuable Participant

          When importing pics the are shown during the import, after import is finished they don´t show up in the respective folder or "recent import". However, they have been moved to the folder when looking in explorer but do not show up in LR library module.

          You may have filtering enabled, which is hiding the imported photos.  Make sure that the menu command Library > Enable Filters is unchecked.