2 Replies Latest reply on Jul 3, 2018 1:46 AM by ashokr33762309

    Installed Error:  DF016: Failed to create required folders

    shadexlee

      I am having this problem with both Photoshop and Premiere Elements 15.  Today I tried to run the previously working applications and received an "Configuration Error" message which indicated for me to try rerunning the software and if the problem persisted then to uninstall and re-install the software.  So I did, but now the software will not install due to the following error message found in the log:

       

      2/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | -------------------------------------- Summary --------------------------------------

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 |  - 0 fatal error(s), 1 error(s)

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | OSX version: 10.13.2 

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 |

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | ERROR: DF016: Failed to create required folders

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 |

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | Please search the above error string(s) to find when the error occurred.

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | These errors resulted in installer Exit Code mentioned below.

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | -------------------------------------------------------------------------------------

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 |

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | Exit Code: 7 - Unable to complete Silent workflow.

      12/06/17 15:03:03:612 | [INFO] |  | OOBE | DE |  |  |  | 50302 | Please see specific errors for troubleshooting. For example, ERROR: DF016 ...

       

      I am using the admin account (the only account) so it should not have any problems creating the required folders but then again something happened which caused the problem to begin with.

       

      How do I resolve?