1 Reply Latest reply on Jan 25, 2018 3:48 AM by Per Berntsen

    Keine Vorschau

    lindam30207876

      Hallo

       

      Ich habe gestern das neue Windows 10 Installiert und auch das neue Adobe Abo Lightroom Classic.

       

      Schritte

      Lightroom geöffnet und meinen alten Katalog von Lightroom 5 oder so installiert.

      So weit gut gegangen, alle Bilder wieder drauf.

       

      Die Bilder zeigt es mir in der Bibliothek an und kann sie per Doppeklick auch in gross anschauen, sobald ich aber in den Entwickeln - Modus wechsle zeigt es mir fast immer kein Bild an.

      Ganz selten, von 100 Bilder funktioniert es mit 1.

       

      Ich gehe auf zuschneiden und erhalte wieder ein Bild das ich nun auch "normal" von den farben etc anpassen kann, ist aber umständlich.

       

      Ist der Fehler wegen meinem alten Lightroomkatalog?

      An was könnte dies liegen?

       

       

      Auch wenn ich neue Bilder installiere geht es nicht

        • 1. Re: Keine Vorschau
          Per Berntsen Adobe Community Professional

          No preview

          I have installed the new Windows 10 yesterday and also the new Adobe Lightroom classic subscription.

          Steps

          Open Lightroom and my old catalog of Lightroom 5 or so.

          So far, all the images it again well gone,.

          The images it shows me in the library and you can double click in look great as soon as I change but developing - mode in which it displays almost always no picture.

          Very rarely, from 100 images, it works with 1.

          I'm going to cut and get an image which I now also "normal" can customize the colours etc, is back but cumbersome.

          Is the error due to my old Lightroomkatalog?

          What could this be?

          Also if I install new images it is not

          First of all, try to disable the GPU.

          Go to Edit > Preferences > Performance, and uncheck Use graphics processor.

           

          If that doesn't help, you probably have a defective monitor profile.

          Windows 10 is known to install defective profiles.

          Try setting the monitor profile to sRGB (Adobe RGB if you have a wide gamut monitor).

          If this fixes the problem, you should ideally calibrate your monitor with a hardware calibrator.

           

          Go to Control panel > Color management.

          Add the sRGB profile, then set it as Default profile. Make sure that Use my settings for this device is checked.

           

          1 person found this helpful