1 Reply Latest reply on Aug 19, 2008 6:44 AM by robdillon

    button problem

    karlpilkington
      I have this web page: www.moparch.com

      At the top of all my pages I have a navigation bar which is a .swf file which is made up of a series of buttons which link to my different pages.

      My problem is that on some of my pages these buttons work while on others they do not. I believe this problem only occurs when you view the pages with flash 9. When I view the pages in flash 8 all the buttons work.

      For example on this page they work:
      http://moparch.com/moparch/architecture/desert%20structure/ds.html

      but on this page they do not:
      http://www.moparch.com/moparch/architecture/infill/infill.html

      If you look at the page source you can see that the .swf file that is referenced for both of these pages is the same (embed src=" http://moparch.com/moparch/navbar/navbar.swf")

      I made my .swf files in Flash Professional 8.0 and I put the page together in Dreamweaver 8.0

      This page is my first attempt at using flash and I appreciate any help you can give me.

      Thanks
        • 1. Re: button problem
          robdillon Most Valuable Participant
          I looked at both urls using the Flash 9 player. The first worked, the second didn't. I don't think that the problem is with the Flash player or the way that you published the files. I think that the problem may be with the way the files are set on the server, or the way that the server is configured.