0 Replies Latest reply on Mar 19, 2008 2:34 AM by IamNotAliGee

    Cuepoints with MPEGAdvance Xtra

    IamNotAliGee
      Hi All
      I have the following script in one movie (a completed project) that works…

      on mouseEnter me
      set the member of sprite the currentSpriteNum to member "BM2RO"
      cursor 280

      end

      on mouseLeave me
      set the member of sprite the currentSpriteNum to member "BM2"
      cursor 260
      end

      on mouseUp me
      go to "Slide14Sec2"
      sprite(31) .movietime = 1006796
      end

      This sends the playhead to the marker "Slide14Sec2" then plays the movie at the appropriate place. And it works.

      However when I use the same script in my current movie

      on mouseEnter me
      cursor 280
      set the member of sprite the currentSpriteNum to member "Q2RO"
      end


      on mouseLeave me
      cursor -1
      set the member of sprite the currentSpriteNum to member "Q2"

      end

      on mouseUp me
      go to "2"
      sprite(16) .movietime = 53650

      end

      it doesn’t! I checked the marker names and changed them so they match the cuepoint names in the MPEG. I’ve checked the cuepoint times. The movie sprite is in the correct channel. I used a variation of the above but without "sprite(16) .movietime = 0" to go to the first cuepoint and this one works fine because the script says which marker to go to.

      I used the following script on the same frame and also on one frame after the marker to send the playhead back to the menu, once the end of that portion of video had been reached.

      on exitFrame me
      if the currenttime of sprite 16 < 53000 then
      go to the frame

      else
      go "Q&AMenu"
      end if

      end
      end

      Again this works in the other project and it works for the FIRST cue on this project but not for any of the others.

      Even more strange I even removed this script from the score so there was nothing controlling the playhead to send it back to the menu BUT it still did anyway!

      I'm using Director MX on a PC

      Any ideas? Anyone?

      Thanks in advance

      NotAliGee