3 Replies Latest reply on Nov 12, 2018 11:04 PM by R Neil Haugen

    Washed Out Bug

    synthsolo

      When applying changes on Adjustment Layer my footage washes out, started today for the first time and continues even after closing and restarting.

       

      Before any adjustments whatsoever

      Untitled4.jpg

       

      Aftertweaking the slightest thing

      Untitled5.jpg

        • 1. Re: Washed Out Bug
          R Neil Haugen Adobe Community Professional & MVP

          There have been a couple issues with Lumetri via adjustment layers that I've seen here, not sure if this is part of that. I can't replicate this.

           

          You tweaked something ... what was it you tweaked, and how much? If you go through the panels, has anything changed settings to show this movement?

           

           

          Neil

          • 2. Re: Washed Out Bug
            synthsolo Level 1

            Hello there Neil, when I tweak anything it does that. In this case it was simply sharpening but if I reset it, it returns to normal. Any change, saturation, vibrance, intensity, it's been frustrating really.

            If it helps, I am using Windows 10 Pro, version 1803. I also suspect it might be related to a crash that occured a couple hours before.

             

            Thanks

            • 3. Re: Washed Out Bug
              R Neil Haugen Adobe Community Professional & MVP

              And it only does this when used on an adjustment layer?

               

              Neil