1 Reply Latest reply on Jan 28, 2008 2:02 PM by Newsgroup_User

    rdcmndGotoFrame not working (Captivate)

    Solanio7
      Hi,

      I'm trying to get an imported Captivate SWF to respond to a flash-player (both are imported to the same parent). Captivate only responds to its own particular syntax for some methods and though I can get play and pause to work, I can't get it to respond to the rdcmndGotoFrame for a slider. I'm wondering if anyone else has gotten this method to work. It won't respond to any value, even a fixed one.

      _root.contentMovie.rdcmndGotoFrame = Math.round(sliderPosition * _root.contentMovie.rdinfoFrameCount);
        • 1. Re: rdcmndGotoFrame not working (Captivate)
          Level 7
          Hi,
          I'm working on a similar Captivate player in Flash. I think rdcmndGotoFrame
          should work. Are you sure the pathing to the Captivate is correct?

          Let me know how it goes and if you get it solved. Perhaps I can look at
          your code.

          Marc Lee
          Denver
          marc@mlmultimedia.com

          "Solanio7" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:fnlf23$sj0$1@forums.macromedia.com...
          > Hi,
          >
          > I'm trying to get an imported Captivate SWF to respond to a flash-player
          (both
          > are imported to the same parent). Captivate only responds to its own
          particular
          > syntax for some methods and though I can get play and pause to work, I
          can't
          > get it to respond to the rdcmndGotoFrame for a slider. I'm
          wondering if
          > anyone else has gotten this method to work. It won't respond to any value,
          even
          > a fixed one.
          >
          > _root.contentMovie.rdcmndGotoFrame = Math.round(sliderPosition *
          > _root.contentMovie.rdinfoFrameCount);
          >
          > _root.contentMovie.rdcmndGotoFrame = Math.round(sliderPosition *
          > _root.contentMov.rdinfoFrameCount);
          >