3 Replies Latest reply on Jan 12, 2009 5:15 AM by JRStaf4ord

    CS3 - .swf is not playing

    JRStaf4ord Level 1
      Here is my code. The .swf is in the file location specified.

      Thanks for your help!...

      <body>
      <table width="700" border="1" align="center" cellpadding="10" cellspacing="0" bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF" class="style1">
      <tr>
      <td width="150" bgcolor="#FFFFFF"><script type="text/javascript">
      AC_FL_RunContent( 'codebase',' http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','wid th','150','height','140','title','Flash Logo','src','Images_and_Video/Pic3','quality','high','pluginspage',' http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','loop ','false','movie','Images_and_Video/Pic3' ); //end AC code
      </script>
      <noscript>
      <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="150" height="140" title="Flash Logo">
      <param name="movie" value="Images_and_Video/Pic3.swf" />
      <param name="quality" value="high" /><param name="LOOP" value="false" />
      <embed src="Images_and_Video/Pic3.swf" width="150" height="140" loop="false" quality="high" pluginspage=" http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
      </object>
      </noscript> </td>