2 Replies Latest reply on Aug 18, 2006 9:46 PM by redescorpion

    accessing my website

    redescorpion
      Hi,
      I'm a beginner...maybe my problem is something simple...
      I built a website and uploaded it. On my computer everything looks fine. But when access the website from others, when move the cursor over any page, the outline of the page appears. Then I have to click once and then click again to activate any link.
      Is there something that I'm missing to do while setting or publishing the files?
      Thank you for your help.
        • 1. Re: accessing my website
          Level 7


          redescorpion wrote:
          > Hi,
          > I'm a beginner...maybe my problem is something simple...
          > I built a website and uploaded it. On my computer everything looks fine. But
          > when access the website from others, when move the cursor over any page, the
          > outline of the page appears. Then I have to click once and then click again to
          > activate any link.


          > Is there something that I'm missing

          :) you miss about few thousands of other posts on the very same topic.
          Just open google or search forum archives for "click to activate"
          and you will find lots and lots and lots and on top of it lots of posts...



          --
          Best Regards

          Urami


          --


          <urami>
          If you want to mail me - DO NOT LAUGH AT MY ADDRESS
          </urami>
          • 2. Re: accessing my website
            redescorpion Level 1
            oh, thank you....I can see I've missed a lot going on...
            thank you for your help