0 Replies Latest reply on Oct 10, 2006 12:32 PM by ROGM

    dreamweaver setup

    ROGM Level 1
      I have a problem getting Dreamweaver 8 to accept the Contribute setup sequence in the Manage Sites dialogue. I have put all the detail below for the configuration I am using. Everything is running on my laptop with IIS5. Contribute is version 3.11. When I click the TEST button on the Contribute section the result is:

      "Dreamweaver could not find a page at the specified site root URL. Please check the site URL." NOTE just before this happens I notice that the dreamweaver Files panel (underneath on the main dreamweaver window) clears from the usual files list to nothing but the Local view sitename remains.

      Note I am using shtml files. The site can be opened in Contribute (but locked), so I left it alone until I get this problem sorted. Currently I have no templates.

      Local info:
      site name: wmsV2
      local root folder: C:\Inetpub\wwwroot\wmsV2\
      refresh local file list: Y
      Default images folder: C:\Inetpub\wwwroot\wmsV2\img\
      links relative to: Document
      HTTP address: http://localhost/wmsV2/
      Case-sensitive links: Y
      Cache: Y

      Remote Info:
      Access: Local/Network
      Remote Folder: C:\Inetpub\wwwroot\wmsV2\
      All boxes ticked except 'upload files'
      check out name AND email address filled

      Testing Server:
      model: none
      Access: Local/Network
      Testing Server Folder: C:\Inetpub\wwwroot\wmsV2\
      refresh list: Y
      URL prefix: http://localhost/wmsV2/

      Cloaking: N

      Design Notes: YY

      Site Map Layout:

      Home Page: C:\Inetpub\wwwroot\wmsV2\index.shtml
      only Page Titles not set

      File View Columns:
      Enabled & Left

      Contribute:

      Enabled
      Site root URL: http://localhost/wmsV2