3 Replies Latest reply on Sep 20, 2006 2:01 AM by Newsgroup_User

    problem passing variables in IE

    sergio_101
      i am trying to send data to the a movie via the browser, and everything works just great on all browswers except IE. i have had several people look at the html to make sure i am not doing something stupid.. but it appears my problem is eluding everying..

      all i need to do is pass a username and password, but i am having the worst luck..

      i am dropping the code here, to see if anyone else can find anything i have botched up.. the username and passwords are being passed as sw8 and sw9

      thanks in advance!

      ______

      <html>
      <head>
      <title>launchpad</title>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
      </head>
      <body bgColor="#000000">
      <object classid="clsid:166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000"
      codebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#version=10,0,0,0"
      ID=launchpad width=768 height=600>
      <param name=src value="launchpad.dcr">
      <param sw6=" http://chatlogger.epiccenter4d.com/logger">
      <param sw8="xxx">
      <param sw9="xxx">
      <param name=swRemote value="swSaveEnabled='true' swVolume='true' swRestart='true' swPausePlay='true' swFastForward='true' swContextMenu='true' ">
      <param name=swStretchStyle value=none>

      <PARAM NAME=bgColor VALUE=#000000>

      <embed src="launchpad.dcr"
      sw6=" http://chatlogger.epiccenter4d.com/logger"
      sw8="xxx"
      sw9="xxx"
      bgColor=#000000
      width=768
      height=600
      swRemote = "swSaveEnabled='true' swVolume='true' swRestart='true' swPausePlay='true' swFastForward='true' swContextMenu='true'"
      swStretchStyle=none
      type="application/x-director"
      pluginspage=" http://www.macromedia.com/shockwave/download/" >
      </embed>
      </object>
      </body>
      </html>