4 Replies Latest reply on Jan 17, 2009 2:26 PM by Artworthy1212

    Image problems in CS4

    Artworthy1212
      Building pages fine for months in cs4. Images appear fine in preview and when uploaded. Today I can't get any image to preview or appear on site once uploaded. All previous pages w/ image still work fine. Have done all kind of experimenting to isolate the problem with no luck.

      Have recently started with cs4 after long absence since dw8. So I'm rusty. But this issue is making me nuts. Any suggestions out there on what simple thing I'm missing?

      thanx
        • 1. Re: Image problems in CS4
          Level 7
          Are you asking us to guess what's up with your code or are you planning to
          provide a link.


          "Artworthy1212" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:gkqooo$f3b$1@forums.macromedia.com...
          > Building pages fine for months in cs4. Images appear fine in preview and
          > when
          > uploaded. Today I can't get any image to preview or appear on site once
          > uploaded. All previous pages w/ image still work fine. Have done all kind
          > of
          > experimenting to isolate the problem with no luck.
          >
          > Have recently started with cs4 after long absence since dw8. So I'm rusty.
          > But
          > this issue is making me nuts. Any suggestions out there on what simple
          > thing
          > I'm missing?
          >
          > thanx
          >


          • 2. Re: Image problems in CS4
            Level 7

            "Artworthy1212" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
            news:gkqooo$f3b$1@forums.macromedia.com...
            > Building pages fine for months in cs4. Images appear fine in preview and
            > when
            > uploaded. Today I can't get any image to preview or appear on site once
            > uploaded. All previous pages w/ image still work fine. Have done all kind
            > of
            > experimenting to isolate the problem with no luck.
            >
            > Have recently started with cs4 after long absence since dw8. So I'm rusty.
            > But
            > this issue is making me nuts. Any suggestions out there on what simple
            > thing
            > I'm missing?
            >
            > thanx
            >


            • 3. Re: Image problems in CS4
              Level 7
              >Any suggestions out there on what simple thing I'm missing?

              A link to the page in your next post would be a good first step :-)

              --
              Regards

              John Waller
              • 4. Re: Image problems in CS4
                Artworthy1212 Level 1
                I quickly realized I had a simple path issue. The last sites I built before this one was four years ago. Tripped up by the obvious. But thanks to all for timely replies.

                All3n