3 Replies Latest reply on Jan 19, 2009 12:10 PM by Newsgroup_User

    Flexmodulefactory is not defined

    RandyKent
      I keep getting this error message on certain sites I go to (mostly video/audio related):
      reference error: error #1065: variable _atomgui_mx_core_flexmodulefactory is not defined

      Help! This is driving me nuts and I can't seem to find any fix for it that makes any sense to me. I don't know code or any of that deep computer jargon and that's all I seem to find looking around the net.
      Can someone please give me a simple, easy to understand way to fix this?

      I'm on a Mac with OSX 10.4.11
      Adobe CS3 installed

      Thanks everyone
        • 1. Re: Flexmodulefactory is not defined
          Level 7

          "RandyKent" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
          news:gkvvss$kii$1@forums.macromedia.com...
          >I keep getting this error message on certain sites I go to (mostly
          >video/audio
          > related):
          > reference error: error #1065: variable _atomgui_mx_core_flexmodulefactory
          > is
          > not defined
          >
          > Help! This is driving me nuts and I can't seem to find any fix for it that
          > makes any sense to me. I don't know code or any of that deep computer
          > jargon
          > and that's all I seem to find looking around the net.
          > Can someone please give me a simple, easy to understand way to fix this?
          >
          > I'm on a Mac with OSX 10.4.11
          > Adobe CS3 installed
          >
          > Thanks everyone

          The programmer made a mistake and figured only developers would see it. Try
          uninstalling de debug player and just going with the regular player if you
          don't want to see other peoples' mistakes.


          • 2. Re: Flexmodulefactory is not defined
            RandyKent Level 1
            Thanks for the info Amy.
            But I can't even find debug on my computer. Do you know where I can find it?
            • 3. Re: Flexmodulefactory is not defined
              Level 7

              "RandyKent" <webforumsuser@macromedia.com> wrote in message
              news:gl2h52$nbv$1@forums.macromedia.com...
              > Thanks for the info Amy.
              > But I can't even find debug on my computer. Do you know where I can find
              > it?

              Try here:
              http://www.adobe.com/go/tn_19254