1 Reply Latest reply on Nov 19, 2008 6:20 AM by Newsgroup_User

    Help

    oak_lea
      Hi All

      I have just created a web page using a template. Last night on my home computer I had the design in the ftp file then when i went to the page on the www it was all there. This morning from my work computer there is only text on the page. Im new to this so what have I done wrong?

      www.thepigeonplace.co.uk

      Thanks

      John
        • 1. Re: Help
          Level 7
          oak lea wrote:
          > Hi All
          >
          > I have just created a web page using a template. Last night on my home
          > computer I had the design in the ftp file then when i went to the page on the
          > www it was all there. This morning from my work computer there is only text on
          > the page. Im new to this so what have I done wrong?
          >
          > www.thepigeonplace.co.uk
          >
          > Thanks
          >
          > John
          >

          Look at the source code in your browser, the stylesheet is pointed at
          your hard drive on your computer, so it will only work on your computer
          as that is where the stylesheet is.

          I would guess that you have not setup your site definition correctly,
          sort that out, relink your stylesheet, upload both your stylesheet and
          your home page and see how it looks. Check the source code once it is up
          and you will see if its correct.

          Dooza
          --
          Posting Guidelines
          http://www.adobe.com/support/forums/guidelines.html
          How To Ask Smart Questions
          http://www.catb.org/esr/faqs/smart-questions.html